Termeni si Conditii !

1.Introducere

Acesti termeni si conditii se refera strict la serviciile oferite pe portalul de internet "interwap.ro", sau "interwapvpn.com" (numite in continuare "servicii vpn" sau "serviciul interwap") precum si la website-urile in sine (numite in continuare "site" sau "website").

Despre firma noastra, termeni si conditiile acestui serviciu de VPN Site-ul interwapvpn.com sau interwap.ro si serviciul VPN oferit pe acest site sunt operate de firma Nexonhost SRL-D (numit in continuare "noi","nostru"), avand sediul in Romania, orasul Lipova, jud. Arad, str. B.P. Hasdeu, nr. 60, CUI 34578646; J02/594/2015.

Daca aveti intrebari sau obiectii cu privire la acesti termeni si conditii, ne puteti contacta prin e-mail la: [email protected]

Serviciile VPN ofera acces la reteaua noastra de servere folosind softul InterWAP (numit in continuare "Soft") sau folosind softul clientului, folosind certificatele de acces VPN puse la dispozitia clientului pe site.

Schimbari aduse acestor termeni si conditii: Putem aduce oricand schimbari acestor termeni si conditii, cu obligatia sa instiintam clientii despre eventualele modificari.

Va rugam sa cititi si sa luati la cunostinta acesti termeni si conditii, precum si politica de confidentialitate, inainte de a folosi acest website sau serviciile oferite pe acest website. Folosind acest site, softul nostru, precum si serviciile oferite de noi, acceptati termenii si conditiile, precum si politica de confidentialitate. Daca nu acceptati aceste conditiile, va rugam sa nu folositi serviciile noastre sau acest website.

2.Statusul clientului

Prin inregistrarea unui cont in vederea folosirii serviciului InterWAP, confirmati faptul ca:
- Utilizati date reale, complete si corecte la inregistrarea contului InterWAP
- Sunteti capabil din punct de vedere legal sa incheiati contracte
- Daca actionati pentru o organizatie (firma, parteneriat, etc.) sunteti autorizat sa acceptati acesti termeni si conditii in numele organizatiei
- Accesand acest website si folosind serviciile de pe acest website si facand parte din grupul nostru de clienti, acceptati si indepliniti conditiile legale aplicabile in tara unde folositi aceste servicii

Accesul la servicii: Accesul la serviciul InterWAP este limitat la utilizatorii inregistrati si care au un abonament aflat in perioada activa. Informatiile despre inregistrare sunt prezente in termenii si conditiile de pe site. Pentru a folosi serviciul InterWAP VPN, trebuie sa selectati un plan tarifar existent pe site si sa platiti taxele pentru folosirea lui, conform descrierii aflata in sectiunea a 3-a a acestor termeni si conditii.
Avem dreptul de a suspenda sau inchide orice cont sau abonament, sau sa blocam accesul dv. la serviciile VPN sau la site, fara preaviz, daca noi consideram ca ati incalcat oricare din conditiile noastre.

Sunteti responsabil sa va asigurati ca oricine foloseste contul dv. pentru a avea acces la serviciile noastre accepta si satisface toate conditiile prevazute in acest document.
Sunteti obligat sa folositi numele de utilizator si/sau parola in mod confidential si sa nu furnizati aceste detalii si altor persoane. Sunteti de asemenea responsabil cu prevenirea accesului neautorizat la contul dv.
Procesam informatiile despre dv. si alte informatii pe care ni le oferiti, in concordanta cu politica de confidentialitate. Folosind site-ul nostru, confirmati faptul ca sunteti constient de aceste procesari si confirmati ca toate informatiile oferite sunt corecte, reale si complete.

3.Planuri tarifare, plati si returnarea banilor

Serviciile VPN InterWAP sunt disponibile prin plata unui abonament pe o perioada de 1, 3, 6, 12 si 24 luni. Puteti descarca softul nostru si sa il instalati/configurati pe un numar nelimitat de dispozitive, insa folosirea simultana a unui cont pe mai multe dispozitive nu este permisa decat daca planul tarifar permite acest lucru. Abonamentele sunt destinate utilizarii personale a clientului. Nu este permisa vanzarea, distribuirea sau impartirea conexiunii VPN sau a abonamentului cu alte persoane, fara acordul nostru.

Planurile tarifare sunt publicate pe acest site si pot fi modificate fara instiintare prealabila. Preturile serviciilor pot fi modificate, insa odata platit un abonament, isi pastreaza tariful pe toata durata lui.

Toate tarifele afisate pe site sunt aplicate in avans si nu includ eventualele taxe de procesare aplicate de banci sau de procesatorii de plati online.

Este posibila returnarea banilor, clientilor care au contul activ de mai putin de 10 zile.

Clientul pierde dreptul de a cere rambursare completa in cazul in care acesta a folosit contul pentru una/sau mai multe activitati de la punctul "4.Activitati interzise".

Doar 1 cerere de rambursare este permis per client.

4.Activitati interzise

Sunteti responsabil de utilizarea acestui site si a serviciilor noastre in mod legal. Utilizarea ilegala a acestui site sau a serviciilor este strict interzisa. Utilizarea ilegala a site-ului si a serviciilor noastre se refera, fara a se limita la:
- Utilizarea neconforma cu legea locala, nationala sau internationala
- Prejudiciile sau incercarea de a aduce prejudicii minorilor in orice fel
- Orice activitati care implica virusi, hacking sau alte activitati specificate in clauzele acestor termeni si conditii
- Upload, postare, mail sau orice transmisie de continut ilegal, care aduce prejudicii altor persoane, continut periculos, abuziv, continut care implica hartuire, defaimare, vulgaritate, obscen, invaziv, rasism, sau continut care are ca scop incurajarea sau producerea unui asemenea comportament
- Modificarea headerelor pachetelor transmise, pentru a manipula identitatea sursei continutului transmis prin serviciul nostru
- Upload, post, mail sau orice alta transmisie de continut fara drepturi de autor, patent, sau drepturi intelectuale
- Upload, post, mail sau orice alta transmisie de reclama neautorizata, materiale promotionale, spam, chain letters sau scheme piramidale
- Activitati daunatoare, sau atacuri informatice care afecteaza site-ul nostru, serviciile noastre sau serverele de acces la serviciu
- Colectarea, stocarea sau publicarea informatiilor personale a unor persoane, fara acordul acestora

5.Licentierea

Nexonhost SRL-D ofera licenta non-exclusiva si non-transferabila de folosire a softului oferit liber la download pe acest site, in concordanta cu termenii si conditiile.

6.Drepturi de proprietate intelectuala

"InterWAP", "InterWAP VPN" si "RoVPN" sunt marci inregistrate ale firmei Nexonhost SRL-D in Romania si International. Pentru mai multe detalii, consultati termenii si conditiile.

Nexonhost SRL-D este proprietarul drepturilor de licentiere si drepturilor intelectuale pentru serviciul InterWAP VPN oferit pe acest site si niciunul din acesti termeni si conditii nu va ofera drepturi, titluri sau interese legate de aceste drepturi.

7.Informatii despre vizitatorii acestui site si clientii acestui serviciu

Procesam informatiile despre clienti si vizitatori, conform politicii de confidentialitate. Folosind serviciile InterWAP VPN si vizitand site-ul nostru, constientizati acest lucru si ne oferiti garantia ca toate detaliile personale introduse sunt reale, corecte si complete.

8.Virusi, hacking si alte ofense

Este interzisa folosirea cu buna stiinta de virusi, troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale daunatoare site-ului sau serviciilor noastre, precum si atacurile informatice DoS, DDoS care au ca scop limitarea accesului public la site-ul sau la serviciile noastre.

9.Restrictionarea accesului la site-ul sau serviciile noastre

Este interzisa limitarea sau restrictionarea cu buna stiinta a accesului catre site-ul sau serviciile noastre. Orice limitare sau incercare de a limita accesul la site sau servicii este considerata o incalcare a drepturilor prevazute de legea 161/2003 din legislatia Romaniei, implica acoperirea prejudiciilor materiale si se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 12 ani.

10.Suspendarea sau incetarea colaborarii

Vom determina in cadrul firmei daca un cont a incalcat acesti termeni si conditii. Daca personalul nostru considera ca ati incalcat acesti termeni si conditii, putem actiona, fara preaviz in urmatoarele feluri:
- Imediat, temporar sau permanent va putem retrage dreptul de a folosi acest site, serviciu sau soft, fara a fi obligati sa va returnam banii platiti in avans
- Sa va trimitem o notificare prin e-mail
- Actiune judecatoreasca impotriva dumneavoastra, prin care solicitam despagubiri pentru daunele aduse firmei noastre, inclusiv dar fara a ne limita la despagubirea pentru costuri administrative, de judecata si alte costuri legate de incalcarea acestor termeni si conditii
- Alte actiuni legale impotriva dumneavoastra
- Oferirea, daca este necesar, catre autoritatile legale a tuturor datelor pe care le avem despre dumneavoastra

11.Limitarea raspunderii

Serviciul VPN, softul si site-ul sunt oferite fara garantii, conditii sau garantarea calitatii, ori garantarea disponibilitatii. Nu suntem raspunzatori si nu garantam satisfactia clientului privind calitatea, disponibilitatea sau modul in care functioneaza serviciile noastre. De asemenea nu garantam ca serviciul este in folosul unui anumit client sau a unor grupuri de clienti. Nu suntem raspunzatori pentru, dar fara a se limita la:
- Pierderi aduse altor firme, companii sau persoane fizice datorate acestui site, serviciilor noastre sau a softului
- Pierderi in afaceri
- Scaderea profitului sau a numarului de contracte datorat serviciilor noastre
- Incetinirea vitezei de transfer sau erorile aparute in cadrul altor retele, datorate folosirii excesive a serviciilor noastre
- Folosirea softului, site-ului sau a serviciilor noastre in retele unde este interzisa folosirea serviciilor VPN prin contract
- Pierderi de orice fel, indiferent daca folosirea serviciilor noastre a fost conforma cu termenii si conditiile noastre sau nu
- Pierderi in bugetul altor firme sau persoane fizice ori pierderi in bugetul de stat
- Pierderi de date
- Pierderi de timp in cadrul orelor de lucru sau management

12.Link-uri catre alte site-uri

Orice link (legatura) existent pe site-ul nostru catre alte site-uri web (in afara de interwap.ro si interwapvpn.com) este pur informational. Nu avem control asupra continutului altor site-uri in afara de interwap.ro si interwapvpn.com si nu suntem raspunzatori pentru ele, sau pentru orice pierderi sau probleme care pot aparea in cazul folosirii acestora.

13.Dreptul de a moifica acesti termeni si conditii sau politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand aceasta pagina, fara nicio instiintare prealabila. Recomandam verificarea frecventa a acestei pagini in vederea luarii la cunostinta a noilor modificari pe care le putem aduce.

14.Jurisdictia si aplicabilitatea legilor

Instantele judecatoresti din Romania au drept non-exclusiv de jurisdictie supra oricaror reclamatii provenite de la un vizitator al acestui site sau abonat la serviciile noastre, ori utilizator al softului.

15.Intregul contract

Acesti termeni si conditii precum si orice alt document la care se face referire in acesti termeni si conditii, constituie intregul contract intre noi. Acesti termeni si conditii, inlocuiesc orice intelegere, contract, discutie, negocieri sau corespondenta avuta in trecut. Orice incalcare a acestor termeni si conditii de catre oricare din parti, anuleaza drepturile partii respective.

16.Reclamatii si informatii

Orice reclamatie sau cerere de informatii poate fi adresata la adresa de e-mail: [email protected]
Incercam sa raspundem cat mai repede, insa nu garantam un raspuns in timpul util considerat de dumneavoastra.

Ultimul update: 23 Mai 2018

-