Intrebari frecvente

Ce este InterWAP VPN?
La ce se foloseste Interwap?

InterWAP VPN este folositor atunci cand ai restrictii la Internet. De exemplu cazul retelelor in care este blocat accesul la jocuri online, torrente sau filme online. InterWAP este un program care ajuta la trecerea de aceste restrictii la internet precum: porturi blocate , restrictionarea accesului la unele website-uri, la unele jocuri online, la torrenti, dc++ si alte programe p2p, sau orice altă restrictie, mai putin limitarea latimii de bandă sau a traficului.

Pot trece cu InterWAP VPN de restrictiile unui proxy HTTP?

Da, InterWAP VPN poate fi configurat sa functioneze si printr-un proxy HTTP restrictiv.

Ce am voie să folosesc cu InterWAP?
Orice, mai putin activitati ilegale precum phishing, spam, flood si alte metode de hacking.

Vei putea sa te joci jocuri online chiar si dacă te afli intr-o retea restrictionată , sau intr-o institutie unde accesul la internet se face prin proxy. Vei putea sa descarci torrente sau sa intri pe Facebook, Twitter, Youtube etc.

Vei putea folosi programe pentru FTP , SSH , vei putea să te joci jocuri precum: League of Legends, World of Warcraft, Metin, Left 4 Dead, DOTA, Alliance of Valliant Arms, Drakensang, Combat Arms, Crossfire, Lineage, Counter Strike, Cabal, Poker Stars si orice alt joc online chiar si prin proxy!

Cum pot plăti?

Plata se poate efectua prin PayPal, card de credit/debit, bitcoin, virament bancar sau direct la unul din agenti nostri in Timisoara.

Cum sa mă dezabonez?

Serviciul InterWAP VPN este de tip PrePay, adica platiti pe perioada de timp pe care doriti sa folositi serviciul.

Cum setez InterWAP VPN?

InterWAP VPN se seteaza foarte simplu!
Instaleaza aplicatia InterWAP. Dupa instalare, intra in program, click pe Settings, bifeaza HTTP Proxy (in cazul in care adminul retelei ti-a dat un IP si un port de proxy) si completeaza IP si portul proxy-ului pe care il folosesti. Completeaza in dreapta Username-ul(adresa de email) si Parola ta, apoi click pe Save si Connect.
In programele pe care le folosesti (inclusiv Internet Explorer), scoate orice setari de proxy.
Folosind InterWAP, toate programele vor putea fi conectate pe No Proxy.

Este legala aceasta metoda?

Da. Tunneling-ul VPN este perfect legal. Restrictiile impuse de providerii de Internet ar putea fi considerate ilegale, cenzura nefiind acceptata aproape nicaieri.

Ghiduri

Cum instalez Interwap VPN
Cum configurez Interwap VPN?

1. Din aplicatie click pe Settings dupa cum urmeaza:

unde introduci email-ul si parola (cele care le-ai folosit la logarea pe site-ul interwap.ro/interwapvpn.com)

2. Optional - in cazul in care reteaua de pe care te conectezi are proxy, in setari trebuie sa bivezi "Use HTTP proxy" iar in loc de proxy host si proxy port introdu datele primite de la administratorul de retea (in cazul caminelor studentesti).

3. Save, iar apoi Connect

Cum activez un cont Interwap VPN?

Foarte simplu, dupa ce te-ai inregistrat pe pagina (aici) click pe "Activate VPN". Apoi selectezi perioada si modalitatea de plata.

Probleme

Ce se intampla cand primesc Incorrect username or password?
Prin proxy restrictionat nu ma pot connecta la steam. Cum procedez?

In cazul in care va conectati dintr-o retea restrictionat cu proxy, dupa ce aplicatia Interwap VPN este connectata, va rugam sa scoateti proxy din Internet Explorer sau Chrome(browser) si sa incercati apoi. In cazul in care tot nu va puteti conecta contactati-ne pe [email protected] .

De ce ma tot deconecteaza aplicatia?

In momentul in care va cade conexiunea la internet pentru cateva secunde aplicatia se deconecteaza. Pentru a nu trebui sa va conectati din nou manual, in Settings aveti functia de Auto-Reconnect, trebuie doar sa bifati casuta si sa salvati.
Un alt motiv ca aplicatia sa va deconecteze ar fi in cazul in care alt device incearca sa se conecteze cu acealeasi date de logare. Va rugam sa nu distribuiti datele dvs. de logare, si sa schibmati parola in cel mai scurt timp parola din Zona Clienti.

Este legala aceasta metoda?

Da. Tunneling-ul VPN este perfect legal. Restrictiile impuse de providerii de Internet ar putea fi considerate ilegale, cenzura nefiind acceptata aproape nicaieri.

Pentru mai multe informatii foloseste datele de mai jos!

Informatii: +40 723 996 387 sau prin email pe [email protected]

-